Redstart-nibble - popis, lokalita

Pod redstartem se rozumí malý pták, který má jasný ocas. Mnozí pravděpodobně slyšeli nádhernou pohádku o ptákovi, který přivedl oheň k zamrznutí lidí, čímž je zachránil. Dnes se díváme na jednotlivé reprezentované druhy v celé své kráse. Co se živí, kde je distribuováno, jak loví. Také zkontrolujte externí data.

Popis

  1. Z hlediska rozměrů je tento pták o něco menší než vrabec domácího typu. Je také elegantnější a mnohem krásnější. Na těle roste až 14 cm s tělesnou hmotností 20 gramů. maximální
  2. Zobák je černý s hnědým odstínem, široký v hlavní části, postupně se zužující ke špičce. Zobák je pokryt malým štětinem z peří. Tlapky pigmentované černé, spíše krátké.
  3. Charakteristickým rysem těchto ptáků je ohnivý ocas, který vypadá, jako by se rozsvítil. Táhne se na horní ocas a je také doprovázen tmavým pruhem umístěným uprostřed. Pták neustále pohybuje ocasem, což činí jeho obraz fascinujícím.
  4. Tito ptáci jsou docela aktivní a hluční. Nemohou sedět na jednom místě, neustále se pohybují vertikálně. Pověste ve vzduchu, čímž se stanete podobnými kolibříkům.

Lokalita

  1. Ptáci jsou nenároční, pokud jde o výběr místa k bydlení. Jsou tam, kde nejsou do velké míry zasněžené oblasti. Dokáže dokonale existovat ve vyprahlých klimatických pásmech i ve vlhkých oblastech. Ve městech je velký počet osob.
  2. V jejich stanovišti preferují ptáci husté houštiny, ale také na otevřených místech. Jako hnízdiště dávají přednost kamenitým oblastem.
  3. Ptáci nehledají dokonalou krajinu, tiše žijí tam, kde mají. Sekundárními biotopy se upřednostňují místa, kde lidé žijí. To může být vinice, průmyslové nebo obytné budovy, stejně jako náspy.
  4. Vezmeme-li v úvahu průměrné údaje o biotopech těchto jedinců, v 90% případů jsou vždy umístěny vedle lidí. Takové důvěřivé výtvory.

Napájení

  1. Základem potraviny jsou potraviny živočišného původu. Ale ptáci nejsou proti jíst zeleninové jídlo. Pohlcují hmyz ve velkém množství, opírají se o sezónní ovoce a semena. Živí se bezobratlými, brouky, červy a mnoha zástupci pavouků. Mohou dokonce jíst šneky.
  2. Ptáci loví malá zvířata, jejichž velikost nepřesahuje 8 mm. Obrázek však můžete pozorovat, když redstarty uchopí žížaly a housenky, jejichž tělo může dosáhnout 7 cm.
  3. Uvažovaní jedinci často loví na zemi, v takovém případě se snaží čekat na kořist. Ptáci sedí v nenápadném záloze. Možná je na vysoké úrovni. Často jsou v této roli skály, kameny, stromy a větve keřů.
  4. Jakmile si redstart všimne kořisti, rychle se ponoří. Pták chytí oběť a okamžitě vzlétne. Navíc tito ptáci loví více ve vzduchu. Ptáci chytit létající hmyz. Preferují motýly a mouchy.
  5. Ptáci si často dopřávají plody, které rostou na křoví. Když se podíváte na celek, strava Redstartu je velmi různorodá. Přechod z jednoho typu jídla na druhý bez jakýchkoliv problémů.

Chov

  1. Takoví jedinci se pokoušejí stavět na horách polootevřené hnízda, praskliny, kameny a kameny. Pokud jde o osady, ptáci nejsou vůbec vybíraví. Nereagují na pachy, hluk a rušení lidí.
  2. Byt vypadá jako silná pohárovitá struktura. Zároveň má dost hluboké dno. Jako stavební materiál používají ptáci loňskou trávu a dlouhé stonky. Dno hnízda je lemováno lišejníky, mechem, kořeny a peřím.
  3. Je třeba poznamenat, že oba jednotlivci se podílejí na výstavbě obydlí. V průběhu sezóny bývají ve vzácných případech obvykle 2 svíčky. Vidiska trvá o něco více než půlměsíc. Samice v tomto případě přebírá veškerou odpovědnost. Muž přináší jídlo.
  4. Po narození se o ně oba rodiče postarají. Chrání mláďata a krmí je, dokud se nedostanou silnější. Po 12 dnech jsou mláďata pokryta peřím. O dva týdny později jsou na křídle.

Redstart - unikátní zástupci ptáků. Mají krásný vzhled a neobvyklé rysy. Takoví ptáci jsou zvláštní. Vědí, jak se starat o své vlastní potomstvo a stavět hnízda. Jejich strava je pestrá, takže nemají problémy s jídlem.

Video: Redneck-Redneck (Phoenicurus ochruros)